Πώς θα "ανέβει" γρήγορα η ζύμη σας;

zimi

Πριν χρησιμοποιήσετε το απαιτούμενο αλεύρι, τοποθετήστε το στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε να ζεσταθεί και να επισπεύσει έτσι τη διαδικασία του φουσκώματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τη ζύμη σε ελάχιστα προθερμασμένο φούρνο ή δίπλα σε μια πηγή θερμότητας (τζάκι ή καλοριφέρ) ή τέλος μπορείτε να την τυλίξετε με μια κουβέρτα.


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1