Στο χορό των κινητοποιήσεων οι υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ

stasi1

Δύσκολη αναμένεται η κατάσταση στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ αφού σήμερα, εκτός από τους γιατρούς, μπαίνουν στο χορό των κινητοποιήσεων και οι υγειονομικοί υπάλληλοι του Οργανισμού.

Οι γιατροί αποφάσισαν να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις μέχρι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Τις κινητοποιήσεις τους στηρίζουν οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και δηλώνουν «έτοιμοι για πανιατρικές κινητοποιήσεις».

Χθες οι γιατροί ακύρωσαν το προγραμματισμένο για τις 13.00 ραντεβού με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς όπως είπαν οι θέσεις του ξεκαθαρίστηκαν την Παρασκευή στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας.

«Επανέλαβαν κατηγορηματικά και προκλητικά την πρόθεση της κυβέρνησης να προβεί ουσιαστικά σε απολύσεις χιλιάδων γιατρών έστω κι αν προσπαθεί να διατυπώσει παραπλανητικά τις απολύσεις σαν οκτάμηνη διαθεσιμότητα», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στο υπουργείο Υγείας.

newsbeast.gr


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1