Συνεδριάζουν το μεσημέρι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

synedriazounΤο μέλλον των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, τις οποίες συνεχίζουν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, θα αποφασίσει σήμερα το μεσημέρι σε συνεδρίασή της η Ολομέλεια των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός, απευθύνει έκκληση στους γιατρούς να ξεκινήσουν άμεσα την λειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), των Πρωτοβάθμιων Υγειονομικών Επιτροπών Ανικανότητας που διαχειρίζονται τις αναρρωτικές άδειες, εγκυμοσύνης κ.λ.π. και των Επιτροπών Φαρμάκου Υψηλού Κόστους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι.
«Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων ιατρών δεν πρέπει να αποτελέσουν αιτία για την παρεμπόδιση χρήσιμων κοινωνικών υπηρεσιών» είπε ο κ. Κοντός.
Στον ΕΟΠΥΥ έχουν φτάσει καταγγελίες ασφαλισμένων ότι κάποιοι συμβεβλημένοι ιατροί δεν δέχονται επισκέψεις, ισχυριζόμενοι ότι έχει κλείσει ο αριθμός των ραντεβού. Ο Οργανισμός θα διερευνήσει κάθε καταγγελία ξεχωριστά και θα προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες.

newsbeast.gr


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1