Την ερχόμενη εβδομάδα οι τελευταίες αλλαγές στα νοσοκομεία

evdomada

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να γίνουν αλλαγές στις διοικήσεις νοσοκομείων της Αττικής τα οποία δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο που ανακοίνωσε την Τρίτη η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στον «Ευαγγελισμό» και στο «Σισμανόγλειο», αφού και τα δύο νοσοκομεία «ανήκουν» στη Νέα Δημοκρατία. Το ΠαΣοΚ έχει «κρατήσει» μόνο τέσσερα στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια, και συγκεκριμένα το Παίδων «Αγία Σοφία», το Γενικό Κρατικό «Γ. Γεννηματάς», το ΚΑΤ και τον «Άγιο Σάββα».

Για τον «Ευαγγελισμό» ακούγεται το όνομα του κ. Αναστάσιου Γρηγορόπουλου, ο οποίος υπήρξε αναπληρωτής διοικητής στο «Λαϊκό» όταν υπουργός Υγείας ήταν ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης. Ο κ. Γρηγορόπουλος παρέμεινε και την περίοδο του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Από το «Σισμανόγλειο», αποχωρεί, κατά πάσα πιθανότητα, η επιτυχημένη διοικητής κυρία Ολγα Οικονόμου για έναν και μόνο λόγο: επειδή «πήρε» το Νοσοκομείο η Νέα Δημοκρατία και η κυρία Οικονόμου υποστηρίζεται από το ΠαΣοΚ. Για τη θέση της ακούγεται ο γιατρός και εκδότης ιατρικών περιοδικών κ. Ηλία Καυκάς.

Στις διοικήσεις των Νοσοκομείων «Ερυθρός», «Αγία Ολγα» και «Αγία Σοφία» οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές.

tovima.gr


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1