Το γιαούρτι με πέτσα έχει περισσότερα λιπαρά;

giaourti

Η μόνη διαφορά είναι ότι στο γιαούρτι με πέτσα, το λίπος ενυπάρχει σε όλο το προϊόν. Έτσι αφαιρώντας την πέτσα γλιτώνουμε θερμίδες. Σύμφωνα με τους ειδικούς καλό είναι να προτιμάμε το παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα, το οποίο έχει την πυτιά, στην οποία αναπτύσσονται οι γαλακτοβάκιλλοι, που βοηθούν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. 


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1