Η αυξητική στήθους μπορεί να επηρεάσει το θηλασμό;

th-mikro-gunaikeio-stithos

Είναι μια απορία πολλών γυναικών και όχι άδικα.Η αλήθεια είναι ότι επειδή το επίθεμα ανεξάρτητα απο το ποια τεχνική θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός μπαίνει κάτω απο τον αδένα του μαστού δεν αλλάζει την λειτουργία του. Επομένως δεν επηρεάζει σε τίποτα το θηλασμό. Το μόνο που κάνει είναι να μεγαλώνει το μεγεθός του.

Ποιες είναι οι βιταμίνες της ομορφιάς;

vitamins-beauty mesaΕίναι αλήθεια ότι οι βιταμίνες A,B,C,D και Ε είναι ευρύτερα γνωστές σαν "οι βιταμίνες της ομορφιάς". Η βιταμίνη Α είναι ευεργετική, αφού μας εξασφαλίζει όμορφα μαλλιά και καλή όραση. Η βιταμίνη Β δρα στη μελανίνη του τριχωτού της κεφαλής, καθυστερώντας έτσι το γρήγορο "άσπρισμα". Η βιταμίνη C πάλι, συμβάλλει στο σφιχτό δέρμα και στα υγιή μαλλιά, μάτια και δόντια. Η D, πάντα σε συνδυασμό με ασβέστιο και φώσφορο, συμβάλλει στα γερά κόκκαλα, δόντια και νύχια και τέλος, η Ε ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος, εξαλείφει τις ρυτίδες και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας.

Οι γυναίκες πρέπει να φοράνε ψηλά τακούνια!

high heels

Οι γυναίκες πρέπει να φοράνε ψηλά τακούνια; 

Η καθημερινή χρήση των ψηλοτάκουνων παπουτσιών κουράζει όχι μόνο τα πόδια, αλλά και τη μέση. Ακόμα, το βάδισμα είναι ασταθές και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε τραυματισμούς, η στενή φόρμα του παπουτσιού εμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία του αίματος τοπικά, το ύψος αυτό σάς αναγκάζει να περπατάτε στις μύτες, προκαλώντας πολλές φορές μούδιασμα του ποδιού. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσετε τελείως τα τακούνια, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταπονείται ο αχίλλειος τένοντας. Η ιδανική λύση είναι να αγοράζετε παπούτσια με τακούνι 2,5-5 εκατοστών το πολύ. 

Οι αντιρυτιδικές κρέμες για να έχουν αποτέλεσμα πρέπει να χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια;

ImageGenΚάθε φορά που εμφανίζεται μια καινούργια αντιρυτιδική κρέμα το μάρκετινγκ που την προβάλει, την παρουσιάζει σαν το προϊόν που θα μας προσφέρει τη νεανική επιδερμίδα που όλες επιθυμούμε. Αυτό δεν είναι όμως αλήθεια.

Γιατί όντως αν χρησιμοποιούμε μια αντιρυτιδική κρέμα για αρκετό καιρό θα δούμε κάποια αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει γιατί για να είναι ασφαλή αυτά τα προϊόντα για το δέρμα μας, πρέπει οι ουσίες που επαναφέρουν τη σφριγηλότητα στο δέρμα να έχουν χαμηλή περιεκτικότητα. Έτσι αν τη χρησιμοποιούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσω και να δούμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1