Η γέννηση των αγοριών είναι πιο δύσκολη;

baby-names-baby-in-towel2

Με βάση κάποιες έρευνες που έχουν γίνει και στατιστικά δεδομένα, η εγκυμοσύνη του αγοριού είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια και η ανάγκη για επεμβατικές διαδικάσίες πριν τη γέννηση είναι αυξημένες σε σχέση με τα κορίτσισα(καισαρική τομή κλπ). Παρόλα αυτά δεν έχει μπορέσει να αποδειχθεί επιστημονικά ότι η γέννηση των αγοριών είναι πιο δύσκολη αν και όλοι οι γιατροί με βάση την πείρα τους το πιστοποιούν.

Μπορεί η μουσική να ωφελήσει το έμβρυο;

egkuos me adelpaki moraki

Από τον 5ο μήνα και μετά το έμβρυο ακούει όλους τους εξωτερικούς θορύβους, μπορεί να επικοινωνεί, μέσω των κραδασμών, με τους γονείς του.Έχει αποδειχθεί ότι η μουσική μπορεί να είναι ευεγερτική για το έμβρυο, αφού το ηρεμεί.

Αν κάνουμε μπάνιο σε πισίνα μπορεί να κολλήσουμε κάποιο μικρόβιο;

pisina

Γενικά οι πισίνες είναι επίφοβες για την δημιουργία μυκητιάσεων, αφού οι μύκητες είναι ένα μικρόβιο που δεν καταστρέφεφται απο το χλώριο. Αν έχετε πρόβληματα με συχνές μυκητιάσεις, καλό θα είναι να αποφεύγετε το μπανιο στην πισίνα. Οι γιατροί πάντως δεν το απαγορεύουν.

Οι έγκυες πρέπει να φορούν ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο;

eg zwni

Μία έγκυος γυναίκα είτε είναι οδηγός είτε συνοδηγός επιβάλλεται να φορά τη ζώνη της. Μόνο έτσι θα μπορέσει να προστατέψει τη ζωή της αλλά και τη ζωή του μωρού της. Δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι σε περίπτωση ατυχήματος οι αερόσακοι μπορεί να την προστατέψουν.

Μπορεί η βελόνα του τατουάζ να χρησιμοποιηθεί στη ιατρική

tattoovelona

Γερμανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι η βελώνα του τατουάζ μπορεί να χρησιμεύσει στον εμβολιασμό. Τι σημαίνει αυτό; Διαπιστώθηκε ότι όταν γίνει το εμβόλιο με την συγκεκριμένη βελόνα , η οποία εκχύει το φάρμακο στο δέρμα, τότε απορροφάται πιο γρήγορα απο τον οργανισμό, απ΄ ότι όταν το εμβόλιο γίνεται ενδοφλέβια. Έτσι είναι πιο σποτελεσματικό.

Evexia-Banner-peristeri
koumpi p-peristeri
koumpi p-aigaleo
koumpi p-xaidari
koumpi p-ilion
koumpi p-petroupoli
koumpi p-nikaia
Metrocity banner1